Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 oktober 2017

    Duidelijk en heldere communicatie, denken met je mee. Vriendelijk en snelle reactie. Derhalve een 10.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    6 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 oktober 2017

    Het afhandelen van een hele simpele claim (160 euro claim) duurt echt ontzettend lang.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 oktober 2017

    3 verzekeringen lopen, 1x kleine schadeclaim moeten maken. Alles is duidelijk en loopt prima. Fijn gevoel om te weten dat je bij een goede verzekeraar verzekerd bent. Inderdaad, 'gewoon goede verzekeringen'.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 september 2017

    In de bijna 50 jaar dat ik bij jullie verzekerd ben gelukkig weinig te claimen, 1x inbraakschade auto en 1x inboedel door waterschade. beide keren snel en zeer goed opgelost

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 september 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 september 2017

    Zeer klantvriendelijk, snelle afhandeling, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als per e-mail.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 september 2017

    Ik vind e.e.a. allemaal correct en snel verlopen. De aanmelding is gebeurd op advies van de caravandealer de Vries en de heer Pellicaan van Recreatie Zeker en inmiddels vindt ook de afhandeling een eerste ( en hopelijk laatste) schadeclaim plaats.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 september 2017

    Goede ervaring met afhandeling aanreiding.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 september 2017

    Geen keuzemenu, geen wachttijd, ik krijg 's avonds om 19:30 uur nog gewoon een vriendelijke medewerker aan de telefoon die vakkundig advies geeft over een verzekering.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    6 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 september 2017

    Begon prima vervolgens door allerlei omstandigheden ging het een en ander mis de uiteindelijke uitkomst was prima in orde. Maar ruim 2 jaar is baar mijn mening te lang

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen